VISA Electron

 

 

VISA Electron - платіжні картки електронного зразка - найбільш популярні карти в Україні. Мінімальні тарифи на відкриття та обслуговування роблять ці карти доступними кожному, незалежно від рівня його доходів.

Пластикова карта VISA Electron міжнародної платіжної системи VISA International розрахована на широке коло споживачів. Рахунок відкривається за бажанням клієнта в національній валюті України, євро або доларах США. Карта дозволяє оплачувати товари і послуги в підприємствах сфери послуг, що приймають до оплати карти Visa Electron, і отримувати готівку в банкоматах мережі VISA, і в банках, що видають готівку власникам карток Visa Electron, в Україні і за кордоном.

Це найбільш поширені універсальні картки для приватних осіб. Якщо ви збираєтеся у відрядження або на навчання або просто хочете провести відпустку за кордоном, якщо ви часто виїжджаєте за кордон - то ця картка для Вас. Ви можете більше не думати про проблеми переміщення валюти за кордон. У будь-якій країні світу Ви зможете отримати готівку у валюті країни перебування, а також розраховуватися за товари і послуги.