Депозитарна діяльність депозитарної установи

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ПРОМИСЛОВО-ФІНАНСОВИЙ БАНК» (ПАТ «ПФБ») здійснює професійну діяльність на фондовому ринку - депозитарну діяльність депозитарної установи на підставі ліцензії серії АЕ № 286522 від 08.10.2013 року, виданої Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку та надає клієнтам – резидентам та нерезидентам повний комплекс депозитарних послуг відповідно до чинного законодавства України, нормативних документів, затверджених Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку та внутрішніх документів депозитарної установи.

ПАТ «ПФБ» є діючим членом Професійної асоціації реєстраторів і депозитаріїв (ПАРД), клієнтом Депозитарію Національного банку України (Код МДО 301069), ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НАЦІОНАЛЬНИЙ ДЕПОЗИТАРІЙ УКРАЇНИ» (номер рахунку 100024-UA30301069), ПАТ «РОЗРАХУНКОВИЙ ЦЕНТР», має сучасне комп’ютерне та програмне забезпечення та пропонує своїм клієнтам гнучкі та зручні тарифи за депозитарне обслуговування. Найвищим та безумовним пріоритетом банку є надійне зберігання та облік Ваших фінансових активів.

 

При здійсненні депозитарної діяльності депозитарної установи ПАТ «ПФБ» надає наступні послуги:

- відкриття та ведення рахунків в цінних паперах;

- депозитарний облік прав на цінні папери;

- проведення депозитарних операцій;

- отримання доходів за цінними паперами, які обліковуються у депозитарній установі, з подальшим перерахуванням на поточні рахунки власників цінних паперів;

- інформаційне обслуговування власників щодо прав на цінні папери, які обліковуються на рахунку в цінних паперах;

- проведення інших операцій, які віднесені законодавством до депозитарної діяльності.

 

Депозитарна установа здійснює депозитарну діяльність щодо прав на цінні папери таких видів:

-  акції;

-  облігації (підприємств, муніципальні, державні);

- інвестиційні сертифікати;

- інші цінні папери, передбачені чинним законодавством, обіг яких може здійснюватись в Національній депозитарній системі.

 

Відкриття рахунку в цінних паперах здійснюється Депозитарною установою після укладення договору про обслуговування рахунку в цінних паперах та подання належним чином оформлених визначених  законодавством документів.

Рахунок в цінних паперах може бути відкритий:

1) на ім’я держави, територіальної громади;

2) юридичній особі - резиденту;

3) фізичній особі - резиденту;

4) юридичній особі - нерезиденту;

5) фізичній особі – нерезиденту;

6) нотаріусу.

 

До уваги Депонентів, які уклали з ПАТ «ПФБ» Договір про відкриття рахунку в цінних паперах до 12.10.2013 р.

У зв’язку із набранням чинності 12.10.2013 Закону України «Про депозитарну систему України» та прийняттям Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку Рішення від 06.08.2013 № 1412 «Про затвердження Вимог до договору про обслуговування рахунку в цінних паперах», депонентам ПАТ «ПФБ», які уклали Договір про відкриття рахунку в цінних паперах до 12.10.2013 р., необхідно звернутися до відділу депозитарних операцій з цінними паперами Банку для підписання Договору про обслуговування рахунку в цінних паперах. Даний договір є новою редакцією Договору про відкриття рахунку в цінних паперах і, ні в якому разі, не погіршує умови обслуговування існуючих депонентів Депозитарної установи, а лише відображає вимоги чинного законодавства України. Більш детальну інформацію можна отримати, звернувшись до відділу депозитарних операцій з цінними паперами за адресою: 39627, Полтавська обл., м. Кременчук, квартал 278, буд. 22-Б, або зателефонувавши за номером: 0536-79-65-73 чи надіславши листа з запитанням на e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

До уваги Депонентів Депозитарної установи ПАТ «ПФБ».

У зв’язку із набранням чинності 18.04.2017 року Рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 07.03.2017 року № 148 «Щодо порядку направлення акціонерним товариством повідомлень акціонерам через депозитарну систему України» Депонентам Депозитарної установи ПАТ «ПФБ» необхідно звернутися до відділу депозитарних операцій з цінними паперами для підписання додаткових угод до Договору про обслуговування рахунку в цінних паперах.

Більш детальну інформацію можна отримати, звернувшись до відділу депозитарних операцій з цінними паперами за адресою: 39627, Полтавська обл., м. Кременчук, квартал 278, буд. 22-Б та за телефоном: 0536-79-65-73

Інформація для завантаження:

Положення про депозитарну діяльність депозитарної установи, затверджене Протоколом Правління ПАТ «ПФБ» № 43 від 16.6.2017 р.

Порядок надання доступу до приміщення ПАТ «ПФБ» та забезпечення доступності фінансових послуг інвалідам та маломобільним групам населення, затверджене Протоколом Правління ПАТ «ПФБ» № 53 від 21.06.2016 р.

Договір на обслуговування рахунку в цінних паперах, затверджений Протоколом Правління № 43 від 16.06.2017 р.

Тарифи на депозитарні послуги Депозитарної установи ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПРОМИСЛОВО-ФІНАНСОВИЙ БАНК», затверджені Рішенням Правління № 16 від 16.03.2015 р.

 

КОНТАКТНІ ТЕЛЕФОНИ

Відділ депозитарних операцій з цінними паперами,

Начальник відділу депозитарних операцій з цінними паперами -

Брижко Світлана Валентинівна

тел. (0536) 79-65-73, факс (0536) 79-28-38

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.