Visa Business

 

VISA BUSINESS — розроблена для всіх видів щоденних витрат для комерційної діяльності всіх розмірів— особливо тих, хто хоче відстежувати та контролювати свої витрати. Це найпопулярніша картка в Центральній та Східній Європі, Середньому Сході та Африці, вона доступна у різних варіантах для потреб різних клієнтів, від фінансового директора до менеджерів з продажу та водіїв.

 

ПАТ „ПФБ” розпочав випуск карток Visa Business не тільки для своїх корпоративних клiєнтiв, та ще клiєнтiв - представникiв малого та середнього бiзнесу.

 

Картка Visa Business є надiйним фiнансовим iнструментом для малого, середнього та великого бiзнесу. Вона допомагає контролювати щоденнi бiзнес-витрати, забезпечує високий рiвень зручностi та безпеки, а також економить кошти компанiй, що користуються таким рiшенням.

 

Банк здiйснює вiдкриття карткового рахунку безоплатно. Так само безкоштовно здiйснюються усi транзакцiї в торговельних мережах та онлайн-платежi. Держателi карток Visa вiд ПАТ „ПФБ” додатково можуть  отримати страховий полiс для закордонних подорожей, який дозволить їм отримати максимальний страховий захист пiд час перебування за межами України. Сума страхового покриття полiсу достатня для отримання шенгенської вiзи.

 

З картками Visa Business компанiї можуть легко вiдстежувати i аналiзувати витрати своїх працiвникiв на вiдрядження, представницькi та господарськi потреби, а також керувати ними. Таким чином, видача готiвки для бiзнес-вiдряджень, перевезення великих сум готiвкою чи використання персональних карток працiвникiв тепер не потрiбнi, адже картки Visa Buisness пропонують бiльш зручний та надiйний спосiб оплати.

 

За допомогою ексклюзивної дисконтної картки IAPA держателi корпоративних карток Visa Business ПАТ ПФБ” можуть заощаджувати кошти, отримуючи пільги та привилеї на проживання у тисячах готелiв по всьому свiтi, прокат автомобiлiв, вiдвiдання ресторанiв тощо.

 

Картки Visa Вusiness вiд ПАТ „ПФБ” не лише спрощують компанiям контроль за фiнансовими витратами, а й пропонують вищий рiвень безпеки. Якщо картку Visa було загублено або втрачено внаслiдок крадiжки, держателю картки достатньо зателефонувати у клієнтську підтримку Процесингового Центру Банку.